LogoSite

Home

Cursus

Cursusdata

Aanbod Cursus

Culinair

Reclame

Vrij werk

Contact

Contactform.

HOMECURSUSCURSUSDATAAANBOD CURSUSCULINAIRREKLAMEVRIJ WERKONTWERP SITESCONTACTCONTACTFORMULIERWERKBOEK•BOEKEN

Via deze pagina is er een boek te koop: Een praktisch werkboek voor digitale beeldbewerking met Photoshop® Elements® 7.0
ISBN no. 978-90-801238-5-4 met verkoopprijs € 24,95
Geschreven door Jim Moor.
BoekEL7003

CoverEL7003

Het boek is ook via de reguliere boekhandel te koop, evenals via bol.com

Via deze link kunt u het werkboek hier bestellen, het wordt u zonder verzendkosten toegezonden. In Nederland zijn de verzendkosten inbegrepen in het aankoopbedrag, als u uit Belgiė bestelt, wordt er € 6,-verzenkosten in rekening gebracht.

Klik hier voor
het bestelformulier

Via de Apple App Store is er inmiddels een handige APP voor de iPad van het werkboek beschikbaar:

(klik op de link hieronder om het boek te bekijken)

http://itunes.apple.com/nl/app/werkboek-photoshop-elements/id507126912?mt=8

Via de iBookstore is er een geheel digitaal boek over digitale fotografie en beeldbewerking verkrijgbaar, ISBN: 9789080123861. Voor de link in de iTunes Bookstore, klik hierachter: https://itunes.apple.com/nl/book/werkboek-digitale-fotografie/id528254189?mt=11 of in het zoekvenster van de AppStore intoetsen > Jim Moor of specifiek op >Boeken > Kunst & amusement > Fotografie > Jim Moor In de winkel van Bol.com is hetzelfde boek als PDF verkrijgbaar, volg deze link: http://www.bol.com/nl/p/werkboek-digitale-fotografie-en-beeldbewerking/9200000000032864/

Hieronder aan de linkerkant de cover van het Werkboek, met daarnaast rechts enkele screenshots van pagina's in het boek.

item5
CoverkleinWerkboekmetISBN
pag9
pag2
pag16
pag28
pag46
pag73
pag51
pag149

Werkboek over digitale fotografie, camera werking, sluitertijd, diafragma, Iso waarde en opnametechnie-ken. Beeldbewerking met Adobe Photoshop Elements.
Digitale fotografie is niet meer weg te denken in deze tijd. Camera, smartphone en internet zijn onuitput-telijke bronnen. Maar hoe kun je een goed geslaagde foto maken met een digitale camera? En hoe kun je vervolgens dat beeld de computer binnenhalen en er eventueel nog (kleine) aanpassingen op doen?
Is fotografie door de digitale mogelijkheden werkelijk veranderd? Ja, gedeeltelijk, omdat er makkelijker en meer met het beeld gedaan kan worden en nee, omdat fotograferen eigenlijk niet echt veranderd is. 
In dit boek komt dat allemaal aan de orde, er wordt helder en duidelijk uitgelegd wat je wel (en niet) kunt doen met een digitale camera. Daarna het beeldbewerken met Photoshop Elements. Heel veel elementaire zaken die aan bod komen aan de hand van screenshots en heldere uitleg.
Een kompleet boek voor de digifotograaf van opnames tot beeldbewerken.